Novi video!!!

April 2nd, 2012 | Posted by pulpi in Novosti - (0 Comments)

Imamo petog clana!!!

February 13th, 2012 | Posted by pulpi in Novosti - (0 Comments)

dragi naši. Team building je donio pregršt novosti!
Osim što smo proslavili početak kraja dragog nam prijatelja, testirali smo ga i u UFC kategoriji gdje je uvelike zadovoljio pobijedivši Dodo the Hut-a front naked choke-om i time postao službeni PETI ČLAN PASA!
Dame i gospodo, predstavljamo Vam Luku Murinu!

Home UFC, front naked choke!

February 13th, 2012 | Posted by pulpi in Novosti - (0 Comments)

 

 

 

Nove majice!!!!

December 4th, 2011 | Posted by pulpi in Novosti - (3 Comments)

Nove majice!!!!!! Ima ih u M, L i XL veličinama. Nažalost ima samo muških, ženske stižu uskoro. CIjena im je samo 70 kn. :) Mogu se kupit na našim koncertima ili narudžbom preko našeg maila pasi1996<a>gmail.com

<a> = @

Zahvale i spot!!! :)

December 1st, 2011 | Posted by pulpi in Novosti - (0 Comments)

Prošlo je skoro dva mjeseca od zadnjeg posta i stavljanja albuma na douland(download) koji je do danas skinut 1200 puta pa što reći, kakvu posluku porati? – osim da ste napravili fest dobar posao. Uglavnom, da ne bi ostali dužni nekome, vrijeme je da se zahvalimo ljudima koji su nam pomogli da se sve ovo izrealizira. Krenimo redom: Davoru Pilepiću za snimanje bubnja u kućnom studiu “Depandansa”, Branku Kovačiću na posuđenom bubnju, Mihi iz Zagreba na posuđenoj gitari, Anti Cvitanoviću na slikama za web stranicu, Marku i Frenkiju Butorcu te Saši Bogojevu za dizajn covera, web stranice, majice i beđeva, slatkom mutavcu Matku Hrvatinu na posuđenom mikrofonu, Mateju Zecu i Igoru Sušnju na masteringu i svima VAMA koji nas podržavate. Ako smo nekog zaboravili znači da nam nije drag. :)

Vole vas Pasi

P.S. Evo vam spot!!!!!!!!!!!!

 

Napokon!!!

October 12th, 2011 | Posted by admin in Novosti - (3 Comments)

Znamo da vam je svima pun kurac čekanja i slušanja pizdarija kako ćemo uskoro izdat album, al eto ko čeka taj dočeka. :)

Uglavnom, postoje dve ikonice desno na stranici, NRG file i .mp3 file. NRG je image za prženje cd-a za one koji žele wav, a za sve ostale postoji mp3. U svakom fajlu se nalazi i grafička priprema za izradu omota za one koje žele i to. A za sve one kojima nešto nije jasno postoje i upute u pdf-u.

 

Eto, pa uživajte!!!